SMTBw forum

saluran terbaik anda.. Mon Apr 07, 2014 3:35 am

Log in

I forgot my password

Latest topics

» 2003-2004...
Mon Mar 15, 2010 9:00 pm by Lan

» 2004-2005..
Sun Mar 14, 2010 7:54 pm by Key-Ell

» 2001-2002...
Sun Dec 27, 2009 8:31 pm by ::idayu::

» Batch tahun 1998-1999-2000
Fri Oct 09, 2009 10:44 am by syamsul teloi

» Cadangan untuk menggempakkan website nieh..
Sat Feb 28, 2009 4:11 am by jumperz

» NEW Member Introduction Only....
Sat Feb 28, 2009 4:05 am by jumperz

» Tarikh luput tong gas.. Tau ke?
Wed Jan 28, 2009 2:59 pm by barT kinG

» Betul ka ni??
Wed Jan 28, 2009 2:54 pm by barT kinG

» Gambar terbaru~
Wed Jan 28, 2009 2:49 pm by barT kinG

Navigation

VISI SMTBw


"SMTBw menjadi sekolah yang cemerlang dalam bidang akademik, kemahiran(skills) dan kokurikulum, yang mampu meghasilkan lulusan yang boleh berdikari, berkualiti dan berilmu pengetahuan serta tahu menggunakan ilmu untuk kerja yang produktif dan profesional."

MISI SMTBw


"Mewujudkan sistem persekolahan yang terbaik untuk meghasilkan insan yang seimbang dan harmonis yang dapat memenuhi aspirasi dan kehendak agama, bangsa dan negara"

Moderator YM Status(Msg jika ada sebarang masalah)

errorareOdeqzaimoa
v2v

    Lontarkan pandangan/cadangan/komen..

    Share
    avatar
    aboyz
    Pengawas
    Pengawas

    Male Number of posts : 37
    Age : 33
    Location : Butterworth - Shah Alam
    Registration date : 2008-05-03

    Re: Lontarkan pandangan/cadangan/komen..

    Post  aboyz on Thu Aug 21, 2008 3:20 pm

    upgrade lah sket portal ni..
    aku tgk boring semacam jer..
    tak happening langsung..
    buat lah sesuatu..
    avatar
    Admin
    Admin

    Male Number of posts : 15
    Age : 33
    Location : Pulau Pinang
    Registration date : 2008-05-01

    Re: Lontarkan pandangan/cadangan/komen..

    Post  Admin on Thu May 22, 2008 8:57 pm

    Salam sejahtera,

    Terima kasih diatas komen dan cadangan dari v2v. Untuk pengetahuan anda, pihak pengurusan smtbw.niceboard memang bercadang untuk membuat satu laman web khas untuk smtbw. Tetapi, untuk permulaan kami mahu kumpulkan ahli seramai yang mungkin dan kemudian barulah kami akan jalankan aktiviti2 yang lainya. Tanpa sokongan, tiada maknanya apa yang kami usahakan.

    Berhubung dengan portal/forum ini, kami memang ingin lakukan seperti mana yang anda kehendaki, tetapi ianya agak sukar kerana portal/forum yang digunakan adalah percuma. Hanya sedikit pilihan yang diberi. Tetapi untuk jangka masa panjang, kami berharap akan dapat menyediakan portal/forum yang lebih menarik dan lebih interaktif. Untuk tujuan tersebut, perlulah mengunakan sedikit modal untuk membeli portal dan juga "domain name" yang lebih menarik. Terima kasih sekali lagi di atas komen anda itu. Diharapkan anda akan terus menyokong usaha kami ini.

    Sekian,
    Admin smtbw.niceboard.org Cool
    avatar
    v2v
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 26
    Age : 37
    Location : PJ, Sel
    Registration date : 2008-05-21

    Re: Lontarkan pandangan/cadangan/komen..

    Post  v2v on Wed May 21, 2008 3:23 pm

    Assalamualaikum... diperhatikan satu usaha yang murni dengan mewujudkan forum ni yang dapat mengeratkan silaturahim antara pelajar dan tenaga pengajar meskipun telah lama tak berjumpa dan tidak dapat berhubung... walaubagaimanapun, masih banyk yang perlu diperbaiki untuk menceriakan dan menghidupkan lagi forum ni... jangan hanya mula2 jer aktif.... baru sthun dua nnti senyap jer...

    berhubung dengan cmner nak perkenalkan forum ni, firstly moderater klu blh cri la sesapa yg berpengetahuan dalam bidang it ni wat la satu web site untuk sekolah kita ni. sbb klu x salah, sek kita ni xde website la.. bile website pun xde, camne org nak tau wujudnyer forum ni.. bile ada website, bolehla selit2 kan forum ni punyer link... dan di dalam website tu bolehla di masukkan sejarah2 sek semenjak sekolah vokasional lagi yang diupgrade ke teknik pada thn 1996. masukkan juga sejarah2 tenaga pengajar dan pengetua sek ni, lagu2 dia, gambar2 dulu dan sek.. mungkin ramai yang tak tau yang en subkhiddin (refree m.sia yang pgi smpai tahap fifa tu) adalah salah sorang tenaga pengajar di sek ni. klu x salah dri thn 95-98.. klu nk crite bnyk lgi, so mcm yg ko ckp td, seseorang harus meluangkan masa untuk pergi ke sekolah dan dapatkan kebenaran untuk wujubkan website ni termasuk sejarah2nyer.... pastu, maklumkan kepada semua existing poster agar perkenalkan kpda sumer mmber2 yg kenal ex2 student sek kita ni... dri situ, forum ni akan berjaya meramaikan ahlinyer...

    forum juga harus dipertingkatkan tahap frenly user dia.. nmpak mcm crowded sangat la...
    - harus dipelbagaikan warna agar lebih jelas dan nampak shape dia.. ni semua lebih kurang jer... at least ada la outline...
    - ruangan untuk setiap mesej perlu dikecilkan sikit. x pyh la besar
    sangat. agak2 la.. maklumkan kepada semua poster agar jgn guna font yg
    besar dan spacing yang bnyk.. so x la seorng punyer msg smpi penuh
    window...
    - button quote tu besarkan la sikit.. halus sangat la dik oii...
    - pelbagaikan topik2 perbincangan... termasuk isu2 semasa, ilmu2 pengetahuan dll... klu nak, admin bolehla lantik abg sebagai moderator... klu nak la... Laughing
    - sepatutnyer portal dijadikan home @ main page untuk web ni dan bukannyer forum sebagai main page... at least bagi org tau cerita semasa dulu sebelum nak masuk sembang dalam forum...

    apapun. diharap apa yang diutarakan boleh diperbaiki lagi untuk menampakkan lagi keunikan portal ni.. well done n gud luck..... adios....
    avatar
    Admin
    Admin

    Male Number of posts : 15
    Age : 33
    Location : Pulau Pinang
    Registration date : 2008-05-01

    Lontarkan pandangan/cadangan/komen..

    Post  Admin on Sat May 03, 2008 2:54 pm



    Salam sejahtera.. Cool

    Disini anda boleh melontarkan cadangan/pandangan atau memberi komen tentang portal ini untuk meningkatkan lagi mutu portal ini.. Anda juga boleh memberi cadangan bagaimana untuk menambah ahli dalam portal ini..

    Untuk pengetahuan semua, pihak pengurusan smtbw.niceboard.org akan berhubung dengan pihak sekolah smtbw untuk memaklumkan tentang kewujudan portal ini sekaligus mengajak guru-guru, kakitangan dan juga pelajar yg sedang menuntut di smtbw untuk mendaftar sebagai ahli portal ini.

    Sekian,
    Admin smtbw.niceboard.org.
    What a Face

    Sponsored content

    Re: Lontarkan pandangan/cadangan/komen..

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun May 27, 2018 7:27 am