SMTBw forum

saluran terbaik anda.. Mon Apr 07, 2014 3:35 am

Log in

I forgot my password

Latest topics

» 2003-2004...
Mon Mar 15, 2010 9:00 pm by Lan

» 2004-2005..
Sun Mar 14, 2010 7:54 pm by Key-Ell

» 2001-2002...
Sun Dec 27, 2009 8:31 pm by ::idayu::

» Batch tahun 1998-1999-2000
Fri Oct 09, 2009 10:44 am by syamsul teloi

» Cadangan untuk menggempakkan website nieh..
Sat Feb 28, 2009 4:11 am by jumperz

» NEW Member Introduction Only....
Sat Feb 28, 2009 4:05 am by jumperz

» Tarikh luput tong gas.. Tau ke?
Wed Jan 28, 2009 2:59 pm by barT kinG

» Betul ka ni??
Wed Jan 28, 2009 2:54 pm by barT kinG

» Gambar terbaru~
Wed Jan 28, 2009 2:49 pm by barT kinG

Navigation

VISI SMTBw


"SMTBw menjadi sekolah yang cemerlang dalam bidang akademik, kemahiran(skills) dan kokurikulum, yang mampu meghasilkan lulusan yang boleh berdikari, berkualiti dan berilmu pengetahuan serta tahu menggunakan ilmu untuk kerja yang produktif dan profesional."

MISI SMTBw


"Mewujudkan sistem persekolahan yang terbaik untuk meghasilkan insan yang seimbang dan harmonis yang dapat memenuhi aspirasi dan kehendak agama, bangsa dan negara"

Moderator YM Status(Msg jika ada sebarang masalah)

errorareOdeqzaimoa
v2v

    Portal/Forum SMTBW ditubuhkan..

    Share
    avatar
    Admin
    Admin

    Male Number of posts : 15
    Age : 33
    Location : Pulau Pinang
    Registration date : 2008-05-01

    Re: Portal/Forum SMTBW ditubuhkan..

    Post  Admin on Thu Jul 24, 2008 11:35 am

    aboyz wrote:kenapa portal ni lembab semacam..
    xmeriah jer tgk..
    kpd admin n mod buat sesuatu yg menarik sket..

    Salam.. yaya, memang nk upgrade pn.. sabo la... tungu la kemunculan portal smtbw yg baru.. tapi yg buat lemah semangat nama sekolah dah nk tukar plak.. emm.. xpa2.. kita teruskan ja.. jangan putus semangat.. walaupn lepas ni tingal budak vok. ja kat sekolah tu kita akan tetap tubuhkan alumni.. diharapkan sokongan yg berterusan dari anda semua.. bounce Laughing
    avatar
    jumperz
    Pengawas
    Pengawas

    Male Number of posts : 34
    Age : 26
    Location : Penang, Kepala Batas
    Registration date : 2008-05-24

    yaya!!

    Post  jumperz on Sun Jul 20, 2008 2:13 pm

    yaya....aku sokong gak!!!

    upgrape la sket...!!!
    avatar
    aboyz
    Pengawas
    Pengawas

    Male Number of posts : 37
    Age : 33
    Location : Butterworth - Shah Alam
    Registration date : 2008-05-03

    Re: Portal/Forum SMTBW ditubuhkan..

    Post  aboyz on Sun Jul 20, 2008 1:20 pm

    kenapa portal ni lembab semacam..
    xmeriah jer tgk..
    kpd admin n mod buat sesuatu yg menarik sket..
    avatar
    Admin
    Admin

    Male Number of posts : 15
    Age : 33
    Location : Pulau Pinang
    Registration date : 2008-05-01

    Re: Portal/Forum SMTBW ditubuhkan..

    Post  Admin on Mon Jun 30, 2008 9:34 am

    jumperz wrote:korang leh edit website ni bagi nampak menarik bleh x?? member aku kata xmenarik...sampai xmau join!!

    boleh2.. tapi bagi la ramai dulu.. hehehe.. skrang ni guna free portal xblh nk customize sangat.. Very Happy
    avatar
    jumperz
    Pengawas
    Pengawas

    Male Number of posts : 34
    Age : 26
    Location : Penang, Kepala Batas
    Registration date : 2008-05-24

    hurmm..!!

    Post  jumperz on Sat Jun 28, 2008 11:12 pm

    korang leh edit website ni bagi nampak menarik bleh x??

    member aku kata xmenarik...sampai xmau join!!
    avatar
    superman
    Pengawas
    Pengawas

    Male Number of posts : 34
    Age : 36
    Location : perda
    Registration date : 2008-05-07

    salam

    Post  superman on Wed May 21, 2008 6:19 pm

    mintak maap ADMIN...
    nak tanya sikit...kalu aku tersilap post n aku nak edit balik camnaa erkkk..kadang2 ayat aku macam tongkang pecahhh huhuhuhuhu.so aku nak uat pembetulan

    zaimoa
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 19
    Age : 33
    Location : Perak
    Registration date : 2008-05-03

    aku kenai odeq

    Post  zaimoa on Sat May 03, 2008 9:45 am

    aku kenai odeq...
    ala...yg janji nak main bowling....
    pastu tak jadi....aku ingat lagi.
    avatar
    Odeq
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 20
    Age : 33
    Location : Pulau Pinang
    Registration date : 2008-05-02

    Re: Portal/Forum SMTBW ditubuhkan..

    Post  Odeq on Fri May 02, 2008 11:37 pm

    olla... sapa2 y kenal udeq @ odeq msa dduk asrama teknik mai la contact aku...
    avatar
    Admin
    Admin

    Male Number of posts : 15
    Age : 33
    Location : Pulau Pinang
    Registration date : 2008-05-01

    Portal/Forum SMTBW ditubuhkan..

    Post  Admin on Fri May 02, 2008 8:31 pm



    Pada hari ini portal atau forum smtbw telah ditubuhkan.. semoga portal ini akan terus maju dan mencapai tujuan asal portal ini dtubuhkan.. diharapkan portal ini akan mendapat sokongan Cool dari semua warga smtbw dan juga bekas pelajar smtbw.. cheers

    Sekian..
    Admin smtbw.niceboard.org.
    What a Face


    Last edited by Admin on Sat May 03, 2008 12:02 am; edited 1 time in total

    Sponsored content

    Re: Portal/Forum SMTBW ditubuhkan..

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun May 27, 2018 7:23 am