SMTBw forum

saluran terbaik anda.. Mon Apr 07, 2014 3:35 am

Log in

I forgot my password

Latest topics

» 2003-2004...
Mon Mar 15, 2010 9:00 pm by Lan

» 2004-2005..
Sun Mar 14, 2010 7:54 pm by Key-Ell

» 2001-2002...
Sun Dec 27, 2009 8:31 pm by ::idayu::

» Batch tahun 1998-1999-2000
Fri Oct 09, 2009 10:44 am by syamsul teloi

» Cadangan untuk menggempakkan website nieh..
Sat Feb 28, 2009 4:11 am by jumperz

» NEW Member Introduction Only....
Sat Feb 28, 2009 4:05 am by jumperz

» Tarikh luput tong gas.. Tau ke?
Wed Jan 28, 2009 2:59 pm by barT kinG

» Betul ka ni??
Wed Jan 28, 2009 2:54 pm by barT kinG

» Gambar terbaru~
Wed Jan 28, 2009 2:49 pm by barT kinG

Navigation

VISI SMTBw


"SMTBw menjadi sekolah yang cemerlang dalam bidang akademik, kemahiran(skills) dan kokurikulum, yang mampu meghasilkan lulusan yang boleh berdikari, berkualiti dan berilmu pengetahuan serta tahu menggunakan ilmu untuk kerja yang produktif dan profesional."

MISI SMTBw


"Mewujudkan sistem persekolahan yang terbaik untuk meghasilkan insan yang seimbang dan harmonis yang dapat memenuhi aspirasi dan kehendak agama, bangsa dan negara"

Moderator YM Status(Msg jika ada sebarang masalah)

errorareOdeqzaimoa
v2v

    1996-1997........SPM(V) 1997

    Share
    avatar
    Bob_kuziey
    Pelajar
    Pelajar

    Male Number of posts : 7
    Age : 37
    Location : Key Ell
    Registration date : 2008-05-07

    1996-1997........SPM(V) 1997

    Post  Bob_kuziey on Wed May 07, 2008 4:21 am

    Salam.....

    Buat kawan-kawan yang ambik SPM(V) tahun 1997 Insya-Allah pasti kenai dengan aku.




    Nama: Khairil Amri
    Panggilan: Ba'am
    Umoq la: Lahir 1980 (27++)
    Sekolah: Sekolah Menengah Vokasional Butterworth 1996
    Sekolah Menengah Teknik Butterworth 1997
    Kelas: Pengurusan Perniagaan (PPN) 26 Perempuan 4 Lelaki
    Guru Kelas: Nurbaini Saidin (Ajaq Subjek Sains)
    Pengetua: Othman B. Bakar (1997)

    Sapa yang aku teringin jumpa?

    Semua Kawan-kawan satu kelas dengan aku seperti Ugine Anand, Amri, Ku Muzaffar dll
    Semua kawan-kawan yang kenai dengan aku dan pastinya aku kenai dengan dia.

    La yang aku masih ctc beberapa orang ja seperti Nik (EN), Fairul (EN), hat lain habih lost ctc.

    Harap dengan adanya Portal nih dapat kita bersua kembali. Teringin nak jumpa hampa semua.

    p/s-Jejak kasih gak nih. Huhuhu.
    avatar
    Bob_kuziey
    Pelajar
    Pelajar

    Male Number of posts : 7
    Age : 37
    Location : Key Ell
    Registration date : 2008-05-07

    Re: 1996-1997........SPM(V) 1997

    Post  Bob_kuziey on Wed May 07, 2008 4:48 am

    Ha'ah...

    Kalau ada yang kenai bolah call/sms ke 0135097770/0173195970...

    atau add me Bob_kuziey@yahoo.com

    aku la dok KL
    avatar
    superman
    Pengawas
    Pengawas

    Male Number of posts : 34
    Age : 37
    Location : perda
    Registration date : 2008-05-07

    salam

    Post  superman on Wed May 07, 2008 1:31 pm

    hiii broooooo...ketua pengawas masa tuu amirulll kannn?
    avatar
    Odeq
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 20
    Age : 33
    Location : Pulau Pinang
    Registration date : 2008-05-02

    Re: 1996-1997........SPM(V) 1997

    Post  Odeq on Wed May 07, 2008 5:23 pm

    Bob_kuziey wrote:Ha'ah...

    Kalau ada yang kenai bolah call/sms ke 0135097770/0173195970...

    atau add me Bob_kuziey@yahoo.com

    aku la dok KL

    yo bro...otai lama ni..
    mana kwn2 yg lain???
    sruh depa join portal nih.... cheers


    _________________
    Hazakii
    avatar
    Bob_kuziey
    Pelajar
    Pelajar

    Male Number of posts : 7
    Age : 37
    Location : Key Ell
    Registration date : 2008-05-07

    Re: 1996-1997........SPM(V) 1997

    Post  Bob_kuziey on Tue May 13, 2008 4:38 am

    superman wrote:hiii broooooo...ketua pengawas masa tuu amirulll kannn?


    Ya...betoi...Amirul budak Elektronik yang panaih....Huhuhu.

    Tak salah aku jugak dia budak kola Kedah. Awatnya, hang ada ctc dia ka?

    tamamulqamar
    Pelajar
    Pelajar

    Male Number of posts : 4
    Age : 38
    Location : Penang
    Registration date : 2008-05-07

    Salam

    Post  tamamulqamar on Wed May 14, 2008 12:11 am

    Assalamu'alaikum

    Bob apa khabar , hang ingat aku lagi tak , madi budak EN
    hang keja apa kat sane ...

    aku masih kat penang....keja sini .
    avatar
    Bob_kuziey
    Pelajar
    Pelajar

    Male Number of posts : 7
    Age : 37
    Location : Key Ell
    Registration date : 2008-05-07

    Re: 1996-1997........SPM(V) 1997

    Post  Bob_kuziey on Sat May 17, 2008 2:57 am

    tamamulqamar wrote:Assalamu'alaikum

    Bob apa khabar , hang ingat aku lagi tak , madi budak EN
    hang keja apa kat sane ...

    aku masih kat penang....keja sini .
    Owhh...hang ada ctc member-member lain dak. Aku habih semua lost ctc. Hat yang aku dok ctc mcm fairul(en), Nik(en) tu pun sebab main friendster. Kalau ada ajak depa masuk sini. Bleh gak buat re-union ka apa ka.
    avatar
    superman
    Pengawas
    Pengawas

    Male Number of posts : 34
    Age : 37
    Location : perda
    Registration date : 2008-05-07

    salam

    Post  superman on Wed May 21, 2008 2:58 pm

    sajer nak conpon yang student tahun 1996-97....huhuhuhu...

    Sponsored content

    Re: 1996-1997........SPM(V) 1997

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun Sep 23, 2018 7:33 am