SMTBw forum

saluran terbaik anda.. Mon Apr 07, 2014 3:35 am

Log in

I forgot my password

Latest topics

» 2003-2004...
Mon Mar 15, 2010 9:00 pm by Lan

» 2004-2005..
Sun Mar 14, 2010 7:54 pm by Key-Ell

» 2001-2002...
Sun Dec 27, 2009 8:31 pm by ::idayu::

» Batch tahun 1998-1999-2000
Fri Oct 09, 2009 10:44 am by syamsul teloi

» Cadangan untuk menggempakkan website nieh..
Sat Feb 28, 2009 4:11 am by jumperz

» NEW Member Introduction Only....
Sat Feb 28, 2009 4:05 am by jumperz

» Tarikh luput tong gas.. Tau ke?
Wed Jan 28, 2009 2:59 pm by barT kinG

» Betul ka ni??
Wed Jan 28, 2009 2:54 pm by barT kinG

» Gambar terbaru~
Wed Jan 28, 2009 2:49 pm by barT kinG

Navigation

VISI SMTBw


"SMTBw menjadi sekolah yang cemerlang dalam bidang akademik, kemahiran(skills) dan kokurikulum, yang mampu meghasilkan lulusan yang boleh berdikari, berkualiti dan berilmu pengetahuan serta tahu menggunakan ilmu untuk kerja yang produktif dan profesional."

MISI SMTBw


"Mewujudkan sistem persekolahan yang terbaik untuk meghasilkan insan yang seimbang dan harmonis yang dapat memenuhi aspirasi dan kehendak agama, bangsa dan negara"

Moderator YM Status(Msg jika ada sebarang masalah)

errorareOdeqzaimoa
v2v

    Selamat Datang..

    Share

    Poll

    Adakah anda berpuas hati dengan portal ini?

    [ 5 ]
    22% [22%] 
    [ 1 ]
    4% [4%] 
    [ 6 ]
    26% [26%] 
    [ 9 ]
    39% [39%] 
    [ 2 ]
    9% [9%] 

    Total Votes: 23
    avatar
    Admin
    Admin

    Male Number of posts : 15
    Age : 33
    Location : Pulau Pinang
    Registration date : 2008-05-01

    Selamat Datang..

    Post  Admin on Thu May 01, 2008 9:33 pm

    Assalammualaikum & Salam Sejahtera.. Very Happy

    Terima kasih kerana sudi mendaftar sebagai ahli forum ini. Diharapkan dengan kewujudan forum ini dapat merapatkan lagi hubungan diantara bekas-bekas pelajar smtbw, pelajar-pelajar yg masih menuntut dan juga kakitangan smtbw terutama guru-guru.

    Tujuan utama forum ini diwujudkan adalah untuk mengumpul semula semua bekas-bekas pelajar smtbw sekaligus untuk menubuhkan alumni smtbw.

    Diharakan anda dapat memberikan komitmen dengan sepenuhnya agar forum ini dapat bertahan lama, dan dapat dimanfaatkan oleh semua untuk faedah bersama. Laughing


    Last edited by Admin on Sun May 04, 2008 11:07 pm; edited 1 time in total
    avatar
    Odeq
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 20
    Age : 33
    Location : Pulau Pinang
    Registration date : 2008-05-02

    Re: Selamat Datang..

    Post  Odeq on Sat May 03, 2008 12:06 am

    welcome home!!!!!


    _________________
    Hazakii
    avatar
    errorare
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 27
    Age : 32
    Location : Penang
    Registration date : 2008-05-02

    Re: Selamat Datang..

    Post  errorare on Sat May 03, 2008 12:27 am

    UHUHUHUHUH... Style.. Tapi baru 3 org.. emm kena ajak ramai2 masuk sini nih.. Laughing

    zaimoa
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 19
    Age : 33
    Location : Perak
    Registration date : 2008-05-03

    jangan risau

    Post  zaimoa on Sat May 03, 2008 12:10 pm

    Serahkan pada aku...
    Biar aku yg mencari dak sekolah kite...
    avatar
    errorare
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 27
    Age : 32
    Location : Penang
    Registration date : 2008-05-02

    Re: Selamat Datang..

    Post  errorare on Sat May 03, 2008 2:40 pm

    zaimoa wrote:Serahkan pada aku...
    Biar aku yg mencari dak sekolah kite...

    aaa hang nak buat macam mana zaimoa?? Rolling Eyes dalam friendster pn dah invite.. kat mana lagi ya?? Very Happy
    avatar
    superman
    Pengawas
    Pengawas

    Male Number of posts : 34
    Age : 36
    Location : perda
    Registration date : 2008-05-07

    salam

    Post  superman on Wed May 07, 2008 1:21 pm

    apa khabar semua.
    avatar
    Odeq
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 20
    Age : 33
    Location : Pulau Pinang
    Registration date : 2008-05-02

    Re: Selamat Datang..

    Post  Odeq on Wed May 07, 2008 5:21 pm

    superman wrote:apa khabar semua.
    Baik adanya....
    mana kwn2 yg lain???? Basketball lol!


    _________________
    Hazakii

    zaimoa
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 19
    Age : 33
    Location : Perak
    Registration date : 2008-05-03

    Aku ade cara.

    Post  zaimoa on Sat May 10, 2008 9:16 pm

    Laughing Aku ade banyak gak contact member2 lain...
    dengan cara :-

    i)SMS
    ii)YM
    iii)Friendster
    iv)Telefon
    v)Pergi ke rumah2
    avatar
    errorare
    Moderator
    Moderator

    Male Number of posts : 27
    Age : 32
    Location : Penang
    Registration date : 2008-05-02

    Re: Selamat Datang..

    Post  errorare on Sun May 11, 2008 10:56 pm

    zaimoa wrote:Laughing Aku ade banyak gak contact member2 lain...
    dengan cara :-

    i)SMS
    ii)YM
    iii)Friendster
    iv)Telefon
    v)Pergi ke rumah2

    hang ok la zaim.. aku ni ha, lama xjumpa member2 pastu bila jumpa ja dengar la member nu kawin, member ni betunanag.. emm cmua pn diam2 ja... Crying or Very sad


    _________________
    Hormati orang lain sepertimana orang menghormati anda jika anda mahu
    dihormati..


    Hormati orang lain sepertimana orang menghormati anda jika anda mahu
    dihormati..

    jankuzi
    Pelajar
    Pelajar

    Male Number of posts : 3
    Age : 34
    Location : Stamford Bridge, Penang Of Malaysia
    Registration date : 2008-07-22

    Re: Selamat Datang..

    Post  jankuzi on Tue Jul 22, 2008 7:18 am

    badge '99-2000 xdak ka?
    avatar
    ejat
    Pengawas
    Pengawas

    Male Number of posts : 38
    Age : 31
    Location : kepala batas
    Registration date : 2008-06-04

    mana bdk2 aku nie...

    Post  ejat on Thu Jul 24, 2008 12:37 am

    aku dah contect ramai mbr2 badge aku tp x nampak sorang pn...huhuhuh Sad Sad Sad
    avatar
    barT kinG
    Pelajar
    Pelajar

    Male Number of posts : 20
    Age : 34
    Location : MertaJam hiLL, PearL isLand..
    Registration date : 2008-09-05

    Re: Selamat Datang..

    Post  barT kinG on Sun Sep 07, 2008 9:24 am

    jankuzi wrote:badge '99-2000 xdak ka?

    Nma btul ang apa, Jankuzi??
    aku ni, OMaq..
    batch '99-'00.. Laughing
    ada knai x atau ada lupa2 ingt lg??

    Sponsored content

    Re: Selamat Datang..

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun May 27, 2018 7:24 am